После састанка директора школа Моравичког округа са Начелником Школске управе Чачак, који је одржан 14. јула 2009. године у Гучи, конституисан је Актив директора средњих школа Моравичког округа. Између осталог је договорено да се крене у оснивање Удружења директора школа Србије, са седиштем у Чачку. Група директора средњих школа из Чачка је добила задужење да сачини предлог Статута Удружења и припреми оснивачку Скупштину.

            Овим путем вас обавештавамо да је предлог Статута урађен и достављамо вам га уз овај текст.

            Оснивачка Скупштина ће бити одржана у Чачку у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Чачак, после радног састанка који ће се одржати у петак 28. августа 2009. године, са почетком у 10 часова.

            Уколико сте заинтересовани да постанете члан овог професионалног и стручног Удружења, молимо вас да на оснивачку Скупштину понесете примерак предлога за измене и допуне овог предлога Статута, као и своје идеје за рад овог Удружења. Све друге информације добићете на оснивачкој Скупштини.

            За додатне информације у вези овога можете се лично обратити директору Гимназије у Чачку, Ивану Ружичићу, на телефоне: 032/ 320-545 и 064/210-13-11.

 

                                                                                                             Председник актива директора

Средњих школа Моравичког округа

Иван Ружичић, професор