Обавештење за чланове „ДДШС“ у вези IX стручног скупа

Поштоване колегинице и колеге,

У претходном обавештењу, од 11. марта о.г, на основу анализе тренутне ситуације УО је донео одлуку да IX стручни скуп, који је требао да се одржи од 18. – 20. марта о.г. у хотелу „Оморика“ на Тари буде одложен. Тада смо процењивали и надали се да ће скуп моћи да се одржи у термину од 22. – 24. априла, у истом или неком другом хотелу, под истим условима и са истим програмом.

Међутим, после увођења ванредног стања и наше процене да нови предложени термин није добар, претходне седмице смо дали инструкције техничком организатору да пронађе и договори термин за IX скуп у хотелу „Оморика“ у новембру ове године. У уторак, 24. марта, добили смо предлог и потврду да скуп може да се одржи у овом хотелу од 18. – 20. новембра 2020.

У среду, 25. марта имали смо електронску седницуУО и сви чланови су једногласно донели одлуку да се скуп одржи у овом термину, са истим програмом и под истим финансијским условима у хотелу „Оморика“ на Тари. Наша процена је да је то најбољи термин за ову годину и да ће основне теме које смо планирали за овај скуп (есДневник, финансирање разних обавеза васпитно – образовних установа и лиценцирање директора) и тада бити актуелне. Надамо се да ћете имати разумевање за ову нашу одлуку, с обзиром на годишњи ритам наших обавеза, а и жељу да се настави континуитет наших стручних скупова.

Свима вама и вашим породицама желим добро здравље.

У Чачку, 26. март 2020.                                                           Председник УО „ДДШС“

                                                                                                   Иван Ружичић, професор